User administration in english and romanian
Username: Password:   Am uitat parola / Forgot my pass
Pagina principala a portalului kennel.ro
 
CANISA
DIVA'S LINE

» Inapoi pe Kennel.ro
» Canisa
» Caini de vanzare
» Monte caini
» Femele de reproductie
» Adoptii caini
» Galerie foto
 
| More
SIGN UP - user account in ENGLISH
 
 
 
 

Caini si canise pe Kennel Romania
Canise si cainii de rasa prezentate pe Kennelro
Comunitatea crescatorilor de caini de rasa
     

Canisa DIVA'S LINE din Timis / Timisoara / Romania

prezentarea canisei DIVA'S LINE si a cainilor crescuti de aceasta

 
 
 

Descriere canisa:
Am infiintat aceasta canisa abia anul trecut,in 2009, dar cresc pudeli din 2003.Am inceput cu pudeli pitici albi, primul meu exemplar -ANDORRA-fiind campioana in Romania 2008 la "clasa deschisa". Ea este si prima mea experienta in cresterea pudelilor. Fiind prea comuna culoarea, mi-am dorit ceva deosebit. Am ales culoarea maro. Negasind in Romania exemplare de calitate, in iunie 2007, am importat din Rusia primul exemplar de pudel pitic maro. Cea mai buna alegere a fost canisa SKETCH'S-cea mai mare canisa de pudeli maro din Rusia si cu pudeli de cea mai buna calitate, marea majoritate fiind campioni internationali. SKETCH'S GEMMA PRETIOSA sau SURI e o femela de pudel pitic maro superba, cu o linie genetica deosebita( tata: CHARADES LOVE AMERICAN STYLE-import USA-campion Europa 2005, mama: SKETCH'S BE UNCOMPARABLE-"International Champion"). Culoarea maro superba, linia genetica deosebita si-au spus cuvantul: SURI sau SKETCH'S GEMMA PRETIOSA fiind campioana a Romaniei la juniori, la clasa deschisa, dar si campioana in Serbia( in 2010 ) In 2009, la World Dog Show in Bratislava, Slovacia, SURI a castigat titlurile: EXCELENT, CAC. Dovada a liniei genetice deosebita e si faptul ca, din prima serie de pui, BEAUTIFUL LITTLE ANGEL ALLEGRA STYLE, sau PEPPER, o femela de pudel pitic negru, e deja campioana in Romania la clasa Juniori! De ce pudeli? Pudelul e un caine de companie si agrement perfect pentru interior,foarte jucaus, excelent companion, foarte inteligent, de o eleganta deosebita. Facand parte din categoria cainilor care nu naparlesc( nu-si schimba parul), este recomandat unei largi categorii de persoane, de la copii pana la persoane cu alergii/astm bronsic( eu sunt cel mai bun exemplu-am astm bronsic din 2002 si cresc pudeli din 2003). Nefiind deloc agresiv si mereu pus pe joaca, este excelent pentru copii , batrani! Tuturor celor interesati de achizitionarea unui exemplar din aceasta rasa, le pun la dispozitie toate informatiile necesare, si, in cel mai scurt timp, ne puteti vizita pe site-ul nostru www.caniche.ro, sau ne puteti contacta pe adresa de e-mail,ori telefonic.

 
 

Date de contact:

Statistici

Proprietar canisa: Maresi Carmina
Adresa: Str. Mangalia nr. 52a, Timisoara, Timis, Romania
Telefon: 0040 740 150 590
total caini: 3
total rase: 1
total poze: 2
 
 
Rasele si cainii crescuti de canisa DIVA'S LINE  

Rasa: Caniche    

Caniche de vanzare.
Numele cainelui: Diva's Line All in black.
Sex: mascul.
Caniche de vanzare.
Numele cainelui: Diva's Line Allure Exotique.
Sex: mascul.
Caniche.
Numele cainelui: SKETCH'S GEMMA PRETIOSA.
Sex: femela.
 
 
CARTE DE OASPETI/COMENTARII a canisei DIVA'S LINE
Nume: Ioana Popov
07-04-2010
Mesaj:
Intr-adevar, un pudel de "calitate"! Se stie ca rusii au cei mai buni pudeli din Europa!Dar vand f. rar in Romania, doar pt. show! Suri e "show dog"

 

 
Raporteaza probleme sau abuz
 
Ultimii caini inscrisi: Taguri:
Canisa DIVA'S LINE din Timis / Timisoara / Romania canise canise kennel kennels kennelro kennel.ro kennel romania canise romania caini caini de vanzare poze cu caini rase caini animale caini anunturi caini caini si catei rase de caini vanzare de caini
parteneri kennel romania canise crescatori
Director web | Director Web Gratuit
WooW.ro - director web, anunturi, bancuri, horoscop, jocuri director web SEO Romania Director WEB